Nudelwok med sesamkyckling och sriracha
Laktosfri

Nudelwok med sesamkyckling och sriracha

Nytt recept
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Sesamfrön
    ·
  • Ägg
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • svartpeppar
Äggnudlar
½ förp
(Ägg, Vete)
Minutfilé
330 g
Hackad ingefära, vitlök och chili
1 förp
Coleslawmix
½ förp
Broccolibuketter
1 förp
Japansk sojasås
½ påse
(Sojabönor)
Salt
Svartpeppar
Sesamolja
1 msk
(Sesamfrön)
Srirachasås
1 förp
Lime
1 st
Näringsinnehåll per portion
Energi:
638 kcal
Fett:
23 g
Kolhydrater:
56 g
Protein:
52 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Tips från kocken:

Det går givetvis lika bra att servera kyckling och nudlar var för sig.

Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen.
Strimla minutfilé tunt. Hetta upp en wok eller rymlig stekpanna. Tillsätt en förpackning hackad ingefära, vitlök och chili och lägg ner kycklingen. Stek ca 2 min på hög värme. 
Tillsätt coleslawmix, broccolibuketter och japansk soja. Stek ytterligare ca 3 min tills kycklingen är helt genomstekt. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. 
Blanda äggnudlar, broccoli, kycklingwok, sesamolja, srirachasås och pressad limesaft i en stor salladsskål. Smaka av med salt. Servera direkt!
Smaklig måltid!