4 gourmetburgare av Johan Jureskog

Nu är de tillbaka efter förra årets succé – fyra gourmetburgare av Johan Jureskog! Oavsett om du vill ha kött, kyckling eller vego har vi en lyxig burgare för dig.

Beställ en av våra matkassar och skräddarsy din meny i nästa steg.

”Rustikt, smakrikt och lättlagat.”

Så beskriver Johan Jureskog sina gourmetburgare som gästspelar på menyn 5 juni–16 juli. Inspirationen har han hämtat från sina matresor, hamburgerkedjan Jureskogs och från en av världens främsta köttkrogar: Restaurang AG i Stockholm.

Kocken Johan Jureskog

Johan Jureskog …

… är kock och krögare med kött och hamburgare som specialitet. Redan 2011 introducerade han gourmetburgaren i Sverige på sin välrenommerade restaurang AG i Stockholm. I dag driver han hamburgerkedjan Jureskogs med 12 restauranger från Sundsvall i norr till Lund i söder. Som gästkock hos Linas Matkasse tar Jureskog ut svängarna med burgare för alla smaker. Kött, kyckling eller vego – det väljer du!

Råvaror utvalda med omsorg

Johan Jureskogs burgare består av noggrant utvalda råvaror. Köttet kommer från Skövde slakteri. Korna har varit väl omhändertagna och betat gräs i gröna hagar om somrarna. Grillosten kommer från Skånemejerier och är gjord på mjölk från svenska gårdar med de högsta kraven på djuromsorg. Allt följer Johan Jureskogs matfilosofi – att bara det bästa är gott nog för de bästa burgarna.

Enligt samma filosofi toppar han sina burgare med såser från det egna varumärket Johan Jureskog Selection. Produkterna utmärker sig genom höga smaker och håller vad de lovar. Tryffelaiolin innehåller äkta tryffel medan parmensansåsen innehåller just parmesanost. Såserna finns i över tio smaker – som dressing, sås eller krämig aioli. Perfekta som topping på burgare, eller som dipp att ha bredvid.
Smaklig måltid!

Kocken Johan Jureskog

5 tips – så gör du bästa burgaren

Vill du ta hamburgaren till en ny nivå – hemma i ditt eget kök? Linas Matkasse har träffat Johan Jureskog, kock, krögare och köttmästare på legendariska Restaurang AG i Stockholm. I fem enkla tips delar han med sig av sina expertkunskaper och hjälper dig att skapa den perfekta burgaren.

Linas matkasse

Sunt, gott och näringsberäknat

Visste du att vi näringsberäknar alla middagar i Linas Matkasse? Vi utgår från Livsmedelsverkets rekommendationer och tar hänsyn till näringsinnehållet i alla ingredienser när vi skapar våra recept. Målet är att skapa en måltid med bästa tänkbara näringsvärde. När du väljer en måltid från oss kan du därför vara trygg med att du får i dig all näring du behöver för att må bra.