Stötta din lokala sportförening

Vill du stödja din favoritförening och samtidigt få hem en matkasse med sunda och inspirerande recept skapade av våra kockar? När du beställer en matkasse och registrerar din unika kod får Viby Basket ett stöd på 100 kr per beställd matkasse de 10 första leveranserna, det vill säga totalt upp till hela 1 000 kr.

Stöd Viby Basket

En hälsosam livsstil innebär inte bara en sund och näringsberäknad middag utan såklart även fysisk aktivitet. De här två går hand i hand för att må bra i vardagen och det vill vi såklart vara med och stödja. 

Beställ din matkasse via länken nedan för att på så sätt hjälpa Viby Basket med ett stöd på upp till 1 000 kr/hushåll (100 kr per beställd matkasse på maximalt 10 matkassar).

När du beställer din matkasse via länken nedan registreras din kod automatiskt och vi kommer då att skicka 100 kr till föreningen per beställd matkasse.

Välplanerade och goda recept

Samtliga av våra rätter är framtagna av vårt menyteam bestående av flera utbildade kockar, nutritionister och måltidsekologer som noggrant näringsberäknar och justerar varje recept utifrån de nordiska näringsrekommendationerna för att se till att du får en näringsriktig måltid. Dessutom är alla recept noggrant planerade så att allt går åt, på så sätt minskar vi på matsvinnet tillsammans. Läs mer om hur det funkar med våra matkassar här.

Villkor

Gäller endast nya kunder. Går ej att kombinera med andra tillbud från Linas Matkasse. Vid användning av koden VBP08 registeras automatisk en betalning på 100 kr per beställd matkasse till föreningen. Max antal matkassar med detta erbjudande är 10 st, det vill säga totalt 1 000 kr till föreningen.
Erbjudandet gäller leveranser under 2022.