Glad Påsk – med Linas Matkasse

Vår i luften betyder påskmat på tallriken! På Linas Matkasse laddar vi upp för vårens stora mathögtid med 10 härliga rätter. Välkommen att klicka hem påskens smidigaste matkasse!

Beställ rätterna!

Linas Påskbord är tillbaka!

På Linas Matkasse laddar vi upp för vårens stora mathögtid med vårt omtyckta påskbord. I påskbordet ingår 10 härliga rätter som fått högsta betyg av våra kunder, bland annat ägghalvor med Skagenröra, matjesill med brynt smör och en krämig gremolatasill med citron och vitlök. En annan påskfavorit är laxen och nytt för i år är att du gravar den själv. Det går både snabbt och enkelt och ger ett fantastiskt resultat.


För dig som vill se mer grönt på påskbordet har vi tagit fram tre vegetariska rätter: en matig västerbottenspaj, en vårsallad med färska rödbetor och råstekt sparris med ruccola, parmesan och citronette.

I påskkassen ingår också barnens favoriter: prinskorv och minipizzor. Minipizzorna toppar vi med mozzarella, parmesan och prosciutto på italienskt vis. Som avslutning vill vi bjuda på en härlig chokladmoussetårta som vi toppar med riven choklad och en frisk apelsinsallad!


I påskkassen ingår 10 recept och råvaror för 6–8 personer. Du får dessutom en smart planering där vi guidar dig genom matlagning och förberedelser steg för steg.

Glad påsk önskar vännerna på Linas Matkasse


PS. Du kan beställa rätterna till och med tisdag 28 mars.

På menyn i Linas Påskbord

I påskkassen ingår ett komplett påskbord med 10 härliga rätter. Självklart finns flera alternativ för dig som vill se mer grönt på påskbordet.

Råstekt sparris med ruccola, parmesan och citronette

Minipizzor med mozzarella, parmesan och prosciutto

Hemgravad lax med dill, rosépeppar och hovmästarsås

Ägghalvor med skagenröra, picklad rödlök och dill

Västerbottenspaj med gräddfil och finhackad gräslök

Örtdressad vårsallad med färska rödbetor, fetaost och valnötter

Krämig gremolatasill med citron, persilja och vitlök

Prinskorv

Matjessill med brynt smör, hackat ägg, dill och rödlök

Chokladmoussetårta med riven choklad och apelsinsallad

Just nu!

25% på dina första 2 kassar!

Beställ idag och få 25% rabatt på dina 2 första matkassar!

Middag hem till dörren – i 3 enkla steg!
Är du nyfiken på Linas Matkasse och vill veta mer? Följ länken nedan så berättar vi hur det fungerar!

Sunt, gott och näringsberäknat

Visste du att vi näringsberäknar alla middagar i Linas Matkasse? Vi utgår från Livsmedelsverkets rekommendationer och tar hänsyn till näringsinnehållet i alla ingredienser när vi skapar våra recept. Målet är att skapa en måltid med bästa tänkbara näringsvärde. När du väljer en måltid från oss kan du därför vara trygg med att du får i dig all näring du behöver i precis lagom mängd.

Upptäck hela vår meny!