Mjölkfri matkasse från Linas Matkassse

På Linas matkasse kan vi erbjuda matkassar helt fria från mjölk. Du kan själv välja bland våra mjölkfria recept och skräddarsy en matkasse som passar dig.

Mjölkfri matkasse

Anledningen till att välja en mjölkfri matkasse kan vara många. Dels kan det handla om intolerans, allergier eller exempelvis att man vill hålla en vegansk kosthållning. Med många recept att välja mellan varje vecka är det enkelt att utesluta mjölk från rätterna och själv skapa en mjölkfri matkasse.

Varje vecka erbjuder vi våra kunder bland annat minst fem veganska recept. De är givetvis mjölkfria och kan vara en bra introduktion till det veganska kökets värld. Förutom det finns det givetvis en uppsjö rätter som inte innehåller mjölk.

För att förenkla och förbättra upplevelsen för dig som kund hos Linas matkasse erbjuder vi alltid många olika recept och rätter att välja på. Vilket gör det enkelt för dig att utesluta saker man inte gillar eller helt enkelt inte tål. På recepten listar vi alltid alla ingredienser vilket gör det lätta att utesluta rätter som innehåller mjölk och själv kunna skapa sin egen perfekta mjölkfria matkasse.

Så skräddarsyr du din mjölkfria matkasse

1. Välj matkasse, skriv in din postkod och klicka på Välj middagar.
2. Välj antal personer och gå vidare för betalning eller byt ut dina rätter.
3. I det här steget fyller du i dina uppgifter och beställer din matkasse.
4. Ta emot din leverans, laga och njut av goda och inspirerande middagar.


Välplanerade recept

Samtliga av våra rätter är framtagna av vårt menyteam bestående av flera utbildade kockar, nutritionister och måltidsekologer som noggrant näringsberäknar och justerar varje recept utifrån de nordiska näringsrekommendationerna för att se till att du får en näringsriktig måltid. Dessutom är alla recept noggrant planerade så att allt går åt, på så sätt minskar vi på matsvinnet tillsammans.

Med Linas Matkasse får du alltid:

  • Färska och lokala råvaror av hög kvalité
  • Sunda och inspirerande recept framtagna av våra kockar levererade direkt till din dörr
  • Välplanerade middagar för minimalt matsvinn
  • Möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny