Linas Matkasse levererar matkassar i Umeå

Linas Matkasse levererar till över 100 postnummer runt om i Umeå. Vi ser till att du enkelt får hem goda, inspirerande och varierande middagar, direkt till dörren! Varje vecka kan du välja mellan 80 olika rätter!

Är du sugen på att testa Sveriges populäraste matkasse? Med Linas Matkasse får du enkelt hem sunda och inspirerande recept skapade av våra menykreatörer med färska och lokala råvaror noggrant planerade för minimalt matsvinn.

Vår populäraste matkasse i Umeå

I Umeå är vår mest populära matkasse Enkelt och lättlagat. Denna matkasse passar alla, men speciellt du som vill spara tid i vardagen genom att kunna laga en snabb och enkel middag. Oavsett om du är ensam eller har en stor familj. Utöver Enkelt och lättlagat har vi även:

Klassiskt och inspirerande
– för dig som gillar den perfekta blandningen av välbekanta smaker och ny inspiration
Vegetariskt – För dig som vill laga goda och moderna vegetariska rätter med möjlighet för tillägg av fisk och fågel.
Barnfamilj – Goda och varierade middagar med milda, bekanta smaker och uppskattade grönsaker. Med Barnfamilj blir hela familjen nöjd med middagen.
Linas Express – Goda vardagsmiddagar på bara 20 minuter. Med färre moment och smarta genvägar hinner ni äta tillsammans även i en hektisk vardag.


Välj rätt matkasse för dig så levererar vi hem välplanerade middagar direkt till din dörr. Vi ser till att endast köpa in det våra kunder beställer, på så sätt minimerar vi matsvinnet. Glöm inte att du kan komplettera din matkasse genom att enkelt klicka hem frukostvaror och övriga bra-att-ha-hemma-varor från Linas Matbutik.

Smaklig måltid!