Linas Matkasse levererar matkassar i Stockholm

I dag levererar Linas Matkasse till omkring 800 postnummer runt om i Stockholm. Med Linas Matkasse får du enkelt hem goda, varierande och inspirerande middagar direkt hem till dörren. Varje vecka kan du välja bland 80 olika rätter!

Är du intresserad av att testa Sveriges populäraste matkasse? Med Linas Matkasse får du enkelt hem sunda och inspirerande recept skapade av våra menykreatörer med färska och lokala råvaror noggrant planerade för minimalt matsvinn.

Vår populäraste matkasse i Stockholm

I Stockholmsområdet är vår vanligaste matkasse Enkelt och lättlagat. Här har vi en matkasse där vi har samlat recept för dig som vill spara tid i vardagen genom genvägar till goda middagar eller för dig med barnfamilj som vill mätta både stora och små. Utöver Enkelt och lättlagat har vi även:

Klassiskt och inspirerande – för dig som gillar den perfekta blandningen av välbekanta smaker och ny inspiration
Vegetariskt – För dig som vill laga goda och moderna vegetariska rätter med möjlighet för tillägg av fisk och fågel.
Barnfamilj – Goda och varierade middagar med milda, bekanta smaker och uppskattade grönsaker. Med Barnfamilj blir hela familjen nöjd med middagen.
Linas Express – Goda vardagsmiddagar på bara 20 minuter. Med färre moment och smarta genvägar hinner ni äta tillsammans även i en hektisk vardag.


Du får alltid hem välplanerade middagar där vi endast köper in det våra kunder beställer, på så sätt minimerar vi matsvinnet. Dessutom kan du komplettera din matkasse och enkelt klicka hem frukostvaror och övriga bra-att-ha-hemma-varor från Linas Matbutik. 

Smaklig måltid!