Linas Matkasse levererar matkassar i Malmö

Linas Matkasse levererar för tillfället till närmare 300 postnummer runt om i Malmö. Med oss får du enkelt hem goda, inspirerande och hälsosamma middagar direkt hem till dörren. Varje vecka kan du skräddarsy din meny och välja mellan 80 olika rätter.

Är du sugen på att testa Sveriges populäraste matkasse? Med Linas Matkasse får du enkelt hem sunda och inspirerande recept skapade av våra menykreatörer med färska och lokala råvaror noggrant planerade för minimalt matsvinn.

Vår populäraste matkasse i Malmö

Bland våra kunder i Malmö är Enkelt och lättlagat den mest populära matkassen. Enkelt och lättlagat är en matkasse med recept för dig som behöver spara tid i vardagen, eller för dig med större familj som behöver mätta både stora och små. Utöver Enkelt och lättlagat har vi även:

Klassiskt och inspirerande
– för dig som gillar den perfekta blandningen av välbekanta smaker och ny inspiration
Vegetariskt – För dig som vill laga goda och moderna vegetariska rätter med möjlighet för tillägg av fisk och fågel.
Barnfamilj – Goda och varierade middagar med milda, bekanta smaker och uppskattade grönsaker. Med Barnfamilj blir hela familjen nöjd med middagen.
Linas Express – Goda vardagsmiddagar på bara 20 minuter. Med färre moment och smarta genvägar hinner ni äta tillsammans även i en hektisk vardag.


När du beställer en matkasse från oss bidrar du till att minimera matsvinn, eftersom vi endast köper in de råvaror våra kunder beställer. Dessutom kan du komplettera din matkasse och enkelt klicka hem frukostvaror och övriga bra-att-ha-hemma-varor från Linas Matbutik.

Smaklig måltid!

Bor du i en annan stad?

Ingen fara! Vi levererar till massor av städer runt om i Sverige. Här är några utav våra mest populära städer:

Stockholm

Göteborg

Umeå

Uppsala

Örebro

Växjö

Kalmar

Karlstad

Linköping

Västerås

Jönköping

Gävle

Sundsvall

Luleå

Karlskrona

Östersund

Norrköping