Linas Express – middag på 20 minuter

Nu behöver du inte längre oroa dig för om du ska hinna med middagen, med Linas Express ställer du fram goda och sunda middagar på bordet på 20 minuter.

Har du också svårt att få ihop vardagspusslet? Linas Express passar perfekt för dig som har mycket att göra en vanlig dag och kanske känner att det är svårt att hinna med att både planera, handla och laga veckans middagar.

När tiden är knapp är det också svårt att hitta inspiration till en varierad matlagning. Med Linas Express får du hem recept och ingredienser på goda och varierande middagar som du serverar på 20 minuter. Med väl valda genvägar blir matlagningen supersnabb och du får snabba och goda rätter som ger familjen möjlighet att äta tillsammans även i en hektisk vardag.

Något som inte faller dig eller din familj i smaken? Med våra matkassar kan du enkelt och smidigt skräddarsy din egen meny så att den passar just dig. Välj Linas Express som förval för att i nästa steg välja fritt bland 80 olika rätter. Där hittar du våra rätter under kategorier såsom Express, Vegetarisk och Laktosfri.

Så skräddarsyr du din matkasse

1. Välj Linas Express, skriv in din postkod och klicka på Välj middagar.
2. Välj antal personer och gå vidare för betalning eller byt ut dina rätter.
3. I det här steget fyller du i dina uppgifter och beställer din matkasse.
4. Ta emot din leverans, laga och njut av goda och inspirerande middagar.


Välplanerade recept

Samtliga av våra rätter är framtagna av vårt menyteam bestående av flera utbildade kockar, nutritionister och måltidsekologer som noggrant näringsberäknar och justerar varje recept utifrån de nordiska näringsrekommendationerna för att se till att du får en näringsriktig måltid. Dessutom är alla recept noggrant planerade så att allt går åt, på så sätt minskar vi på matsvinnet tillsammans.

Med Linas Matkasse får du alltid:

  • Färska och lokala råvaror av hög kvalité
  • Sunda och inspirerande recept framtagna av våra kockar levererade direkt till din dörr
  • Välplanerade middagar för minimalt matsvinn
  • Möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny