Vår enkla och lättlagade matkasse

Har du svårt att hinna med att laga en god och komplett vardagsmiddag? Med Linas Matkasse kan du enkelt få hem inspirerande recept med smarta genvägar som sparar tid i vardagen.

Enkel & lättlagad matkasse

Att få vardagspusslet att gå ihop är inte alltid enkelt. På vardagarna är det mycket som ska hinnas med; träning, städning, hämtning, tvättning och matlagning. Vi erbjuder inte lösningen på alla saker som kräver tid i vardagen, men vi erbjuder dig en genväg till mer tid till annat än att planera och handla veckans mat.


Med vår matkasse Enkelt och lättlagat kan du ordna en god och sund middag till hela familjen. Det perfekta valet för dig som vill spara tid genom snabba genvägar till goda middagar utan att tumma på kvalitén. Här får du också ett utbud av välbekanta, milda och barnvänliga smaker som passar både stora och små.

God mat behöver inte ta lång tid att laga, faktumet är att hur god en middag blir avgörs inte av hur lång tid du står i köket, eller hur avancerad rätten är att göra. Vi har ett team av duktiga menykreatörer som skapar, lagar och provsmakar samt justerar varje rätt för att erbjuda en så god middagsupplevelse som möjligt.


Vill du lägga minimalt med tid i köket på vardagarna? Då kan Linas Express vara det perfekta valet för dig. Här har vi samlat goda och sunda middagar som du lagar på 20 minuter. Med väl valda genvägar blir matlagningen supersnabb och du får hem snabba och goda rätter som ger familjen möjlighet att äta tillsammans även i en hektisk vardag.


Visste du att du alltid kan skräddarsy din matkasse? När du beställer din matkasse kan du enkelt byta rätter och välja bland vårt breda sortiment som består av 80 smakrika och inspirerande rätter.

Så skräddarsyr du din matkasse

1. Välj matkasse, skriv in din postkod och klicka på Välj middagar.
2. Välj antal personer och gå vidare för betalning eller byt ut dina rätter.
3. I det här steget fyller du i dina uppgifter och beställer din matkasse.
4. Ta emot din leverans, laga och njut av goda och inspirerande middagar.


Välplanerade recept

Samtliga av våra rätter är framtagna av vårt menyteam bestående av flera utbildade kockar, nutritionister och måltidsekologer som noggrant näringsberäknar och justerar varje recept utifrån de nordiska näringsrekommendationerna för att se till att du får en näringsriktig måltid. Dessutom är alla recept noggrant planerade så att allt går åt, på så sätt minskar vi på matsvinnet tillsammans.

Med Linas Matkasse får du alltid:

  • Färska och lokala råvaror av hög kvalité
  • Sunda och inspirerande recept framtagna av våra kockar levererade direkt till din dörr
  • Välplanerade middagar för minimalt matsvinn
  • Möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny