Matkassen som löser vardagspusslet

Matkassen som löser vardagspusslet

Brytpunkten mellan vinter och vår är här – tiden då många föräldrar är hemma med förkylda barn. I kombination med hemmakontor kan vardagen kännas stressig, men för dig som småbarnsförälder finns det knep och knåp för att tidsoptimera vardagen så du får tid till både jobb, barn, hushållssysslor och övriga vardagsbestyr. Att slippa middagsplanering ger dig andrum att ägna dig åt andra sysslor. Med Linas Matkasse får du enkelt hem välplanerade middagar som underlättar din vardag.

Det plingar till i mejlkorgen, i rummet bredvid hörs dova röster som signalerar att det pågår ett viktigt jobbmöte över en av alla videochatt-plattformarna. Samtidigt klänger förkylda barn på stolen i hopp om att bli sysselsatta och omhändertagna oförstående kring ditt behov av att svara på det viktiga jobbmejlet. I tider där barnen rekommenderas stanna hemma vid minsta symptom på förkylning och föräldrarna redan förpassats till hemmakontoret kan livspusslet kännas svårare att få till än vad det brukar vara. Alla vardagsbestyr ska tas hand om hand som vanligt i en ovanlig situation. En viktig pusselbit som måste läggas är middagen. Att planera middagar tar tid, att handla middagar tar tid och att sedan laga maten tar tid. Det finns dock en lösning på detta som plockar bort två av de nämnda komponenterna: handla mat online. En vardagslösning som visat sig skjuta i höjden under pandemi året 2020. Enligt Svensk Handels nyligen publicerade dagligvaruindex ökade dagligvaruhandeln på nätet med 94,5 procent under 2020.

Ett sätt att stryka ett av vardagens alla måsten är att låta någon annan planera, handla och leverera ingredienser och recept till vardagens alla middagar direkt till dörren. Inte nog med att du sparar tid, du kan i lugn och ro se över vad det är du vill ha och därmed slippa stress när du står i matbutiken och inser att du glömt inköpslistan på köksbordet. Fler fördelar med att beställa en noggrant planerad matkasse är att du kan minska på matsvinnet i ditt hushåll. I matbutiken är det lätt hänt att ge vika för onödiga impulsköp, med Linas Matkasse får du hem ingredienser som är perfekt portionerade till varje maträtt. Därutöver är det skonsammare för miljön om du slipper ta bilen, leveranserna är nämligen samordnade för att minimera körsträckan.

Förenkla din vardag med en matkasse från Linas Matkasse. Skräddarsy din matkasse så att den passar just dig och ditt hushåll genom att välja bland över 40 olika maträtter varje vecka.