
Lär dig hur man förvarar sina äpplen bäst med några enkla tips från Linas Matkasse! Vi ger dig informationen du behöver för att hålla dina favoritfrukter färska längre.
Lär dig hur man förvarar sina äpplen bäst med några enkla tips från Linas Matkasse! Vi ger dig informationen du behöver för att hålla dina favoritfrukter färska längre.
Hur förvarar man tomater på bästa sätt? I kylskåp – eller i rumstemperatur? Linas Matkasse ger dig svaren i tre enkla tips!
Hur förvarar man rädisor så att de behåller sin späns längre? Linas Matkasse visar dig hur i några enkla knep!
Rabarber är en av våra mest älskade grönsaker, inte minst i maj–juni som är skördetid. Men hur förvarar man rabarber bäst? Linas Matkasse visar dig hur!
Hur förvarar man en purjolök så att den behåller både smak och fräschör? Linas Matkasse visar dig hur!
Hur förvarar man morötter bäst för att de ska hålla sig färska och fräscha?! Följ våra tips om effektiv lagring som spar tid och minskar matsvinn!
Hur förvarar man en lök på bästa tänkbara sätt? Följ våra tips hos Linas Matkasse – din guide inom allt som rör matlagning!
Hur ska man förvara jordgubbar korrekt för maximal hållbarhet?! Det får du veta i tre enkla tips från Linas Matkasse!
Lär dig hur man förvarar gurka på bästa sätt. Följ våra praktiska tips för att hålla din gurka fräsch längre.
Häng med Linas Matkasse och upptäck tre nyckelingredienser i det koreanska köket: sesamolja, soja och den fermenterade chilipastan gochujang.
Gochujang är en nyckel till det koreanska köket. Men vad är det? Hur används det och vad karakteriser dess unika smakprofil? Det får du veta i den här artikeln!
Stark, syrlig och med flera lager av spännande smaker. Så känner vi kimchi – en fermenterad specialitet som har kallats Koreas signaturrätt.