Pasta Napoletana med vitlöksstekt zucchini och frötopping
Vegetariskt

Pasta Napoletana

med vitlöksstekt zucchini och frötopping
3.81 (146)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • salt
Mezze maniche rigate
200 g
(Vete)
Pastasås napoletana
1 förp
Zucchini
1 st
Olivolja
1 msk
Vitlök
2 klyfta
Salt
Chili flakes
Tanelli hårdost
2 st
(Mjölk, Laktos)
Frömix
1 förp
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 727 kcal
  • Fett: 31 g
  • Kolhydrater: 84 g
  • Protein: 27 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
Halvera zucchini på längden och skär i skivor. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek zucchinin tillsammans med pressad vitlök, lite salt och chili flakes efter smak ca 4 min.
 Häll av pastan i ett durkslag. Värm pastasås Napoletana i den använda pastakastrullen. Blanda ner pastan i pastasåsen.
Finriv Tanelli hårdost. Servera pasta Napoletana med vitlöksstekt zucchini och toppa med riven ost och frömix.
Smaklig måltid!