Vegetariskt
Pasta Napoletana
med vitlöksstekt zucchini och frötopping3.81 (146)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olivolja
- salt
Mezze maniche rigate
200 g
Pastasås napoletana
1 förp
Zucchini
1 st
Olivolja
1 msk
Vitlök
2 klyfta
Salt
Chili flakes
Tanelli hårdost
2 st
Frömix
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 727 kcal
- Fett: 31 g
- Kolhydrater: 84 g
- Protein: 27 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
Halvera zucchini på längden och skär i skivor. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek zucchinin tillsammans med pressad vitlök, lite salt och chili flakes efter smak ca 4 min.
Häll av pastan i ett durkslag. Värm pastasås Napoletana i den använda pastakastrullen. Blanda ner pastan i pastasåsen.
Finriv Tanelli hårdost. Servera pasta Napoletana med vitlöksstekt zucchini och toppa med riven ost och frömix.
Smaklig måltid!