Krispig fisk med remouladsås och grönsaksplock
Laktosfri
Utan gluten

Krispig fisk med remouladsås och grönsaksplock

3.71 (245)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Ägg
    ·
  • Senap

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • ägg
  • vetemjöl
  • olja
Sejrygg
300 g
(Fisk)
Salt
Ägg
1 st
(Ägg)
Vetemjöl
1 dl
(Ägg)
Majspanering
1 förp
Olja
Morot
1 st
Snackgurka
1 st
Grönt äpple
1 st
Potatis
400 g
Remouladsås
1 förp
(Svaveldioxid, Ägg, Senap)
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 648 kcal
  • Fett: 32 g
  • Kolhydrater: 58 g
  • Protein: 32 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka potatis mjuk i lättsaltat vatten
 Skala morot. Skär morot och snackgurka i stavar. Klyfta äpple.
 Krydda sejrygg med lite salt. Vispa upp ägg i en djup tallrik. Fördela vetemjöl och panering på separata tallrikar. Vänd fisken i först vetemjöl, sedan ägg och sist i panering. Hetta upp rikligt med neutral olja i en stekpanna. Stek de panerade fiskbitarna ca 2 min per sida, låt rinna av på lite hushållspapper.
Servera den krispiga fisken med remouladsås, kokt potatis och grönsaksplock.
Smaklig måltid!