Laktosfri
Utan gluten
Krispig fisk med remouladsås och grönsaksplock
3.71 (245)
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Svaveldioxid·
- Ägg·
- Senap
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Salt
- ägg
- vetemjöl
- olja
Sejrygg
300 g
Salt
Ägg
1 st
Vetemjöl
1 dl
Majspanering
1 förp
Olja
Morot
1 st
Snackgurka
1 st
Grönt äpple
1 st
Potatis
400 g
Remouladsås
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 648 kcal
- Fett: 32 g
- Kolhydrater: 58 g
- Protein: 32 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka potatis mjuk i lättsaltat vatten
Skala morot. Skär morot och snackgurka i stavar. Klyfta äpple.
Krydda sejrygg med lite salt. Vispa upp ägg i en djup tallrik. Fördela vetemjöl och panering på separata tallrikar. Vänd fisken i först vetemjöl, sedan ägg och sist i panering. Hetta upp rikligt med neutral olja i en stekpanna. Stek de panerade fiskbitarna ca 2 min per sida, låt rinna av på lite hushållspapper.
Servera den krispiga fisken med remouladsås, kokt potatis och grönsaksplock.
Smaklig måltid!