Ingredienser
2 pers
Allergener
- Mjölk,
- fisk,
- svaveldioxid,
- ägg,
- senap,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- svartpeppar
Caesarsallad
Parmesanost (Mjölk)
1 bit
Romansallad
1 st
Caesardressing (Mjölk, Fisk, Svaveldioxid, Ägg, Senap)
1 förp
Svartpeppar
Till servering
Surdegspavé (Vete)
2 st
Tärnat bacon
1 förp
Krutonger (Vete)
1 förp
Skivad kycklingfilé
1 förp
Näringsvärde per portion
- Energi 665 kcal
- Fett 32 g
- Kolhydrater 50 g
- Protein 45 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
- Värm ugnen till 200°C (varmluft) eller 225°C (vanlig).
- Tillaga surdegspavé enligt anvisning på förpackningen.
- Hetta upp en stekpanna utan fett. Tillsätt tärnat bacon och stek tills den är knaperstekt. Låt rinna av på lite hushållspapper.
- Caesarsallad: Finriv parmesanost. Bryt romansallad i bitar och lägg i en rymlig salladsskål. Blanda med caesardressing och riven parmesanost. Krydda med lite nymald svartpeppar.
- Lägg upp caesarsallad i tallrikar. Toppa med bacon, krutonger och skivad kycklingfilé. Servera med surdegspavé.