Laktosfri
Tacofärs i tortillabröd med grönsaker och tomatsalsa
3.45 (168)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- salt
- vatten
Majs, (160 g)
1 förp
Tomat
1 st
Isbergssallad
⅓ st
Tortillabröd
½ förp
Tomatsalsa
1 förp
Olja
Blandfärs
250 g
Three spices
½ påse
Salt
½ tsk
Tomatpuré
1 förp
Vatten
1 dl
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 650 kcal
- Fett: 27 g
- Kolhydrater: 67 g
- Protein: 35 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Häll av majs. Tärna tomat och skär isbergssallad i mindre bitar.
Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna. Fräs blandfärs ca 4 min. Tillsätt three spices, salt och tomatpuré, fräs ytterligare ca 2 min. Rör ner vatten och låt koka ihop, ca 2 min.
Värm tortillabröd några sekunder per sida i en torr, het stekpanna.
Fyll varma tortillabröd med tacofärs, isbergssallad, tomat, majs och tomatsalsa.
Smaklig måltid!