Italiensk salsicciagryta med vita bönor, aubergine och persilja
15-20
Laktosfri
Utan gluten

Italiensk salsicciagryta med vita bönor, aubergine och persilja

Ingredienser

Allergener

    Basvarorna kan innehålla andra allergener

    Basvaror

    • olivolja
    • kycklingbuljong

    Italiensk salsicciagryta

    Aubergine
    1 st
    Olivolja
    1 msk
    Salsicciafärs
    200 g
    Krossade tomater
    1 förp
    Kycklingbuljong
    ½ tärning
    Stora vita bönor
    1 förp
    Bladpersilja
    20 g

    Till servering

    Basmatiris
    125 g
    Mixsallad
    30 g
    Näringsvärde per portion
    • Energi 649 kcal
    • Fett 26 g
    • Kolhydrater 72 g
    • Protein 31 g
    Information om allergener

    Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

    Så här gör du

    1. Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen.
    2. Italiensk salsicciagryta: Skär aubergine i tärningar. Hetta upp olivolja i en stekgryta och stek aubergine och salsicciafärs ca 5 min. Tillsätt krossade tomater och smulad kycklingbuljong, koka ca 7 min. Häll av och skölj stora vita bönor. Blanda ner i grytan.
    3. Grovhacka bladpersilja och blanda ner i grytan. Servera italiensk salsicciagryta med mixsallad och basmatiris.