Pasta pesto med räkor och vitlöksstekt zucchini
20

Pasta pesto med räkor och vitlöksstekt zucchini

Ingredienser

Allergener
  • Laktos,
  • mjölk,
  • kräftdjur,
  • ägg,
  • vete,
  • cashewnötter

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • olivolja
  • vitlök
  • salt
  • svartpeppar

Vitlöksstekt zucchini

Zucchini
1 st
Olivolja
Vitlök
1 klyfta
Salt
2 krm
Svartpeppar

Pasta pesto med räkor

Räkor (Kräftdjur)
1 förp
Linguine (Vete)
200 g
Babyspenat
30 g
Pesto genovese (Mjölk, Ägg, Cashewnötter, Laktos)
½ förp
Näringsvärde per portion
  • Energi 711 kcal
  • Fett 31 g
  • Kolhydrater 78 g
  • Protein 30 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en rymlig kastrull. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Häll av räkor.
  2. Vitlöksstekt zucchini: Halvera zucchini på längden och skär i skivor. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek zucchini med pressad vitlök, salt och nymald svartpeppar ca 3 min.
  3. Blanda nykokt pasta med vitlöksfräst zucchini, babyspenat, pesto och räkorna. Servera direkt.