Ravioli med pesto och riven parmesan
15
Vegetariskt

Ravioli med pesto och riven parmesan

Ingredienser

Allergener
  • Laktos,
  • mjölk,
  • ägg,
  • vete,
  • cashewnötter

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • balsamvinäger
  • salt
  • svartpeppar

Ravioli

Kronärtskockor
½ burk
Cocktailtomater
250 g
Ruccola
30 g
Ravioli (Mjölk, Ägg, Vete, Laktos)
230 g
Pesto genovese (Mjölk, Ägg, Cashewnötter, Laktos)
¼ förp
Parmesanost (Mjölk)
1 bit
Balsamvinäger
1 tsk
Salt
Svartpeppar
Näringsvärde per portion
  • Energi 554 kcal
  • Fett 37 g
  • Kolhydrater 37 g
  • Protein 18 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
  2. Häll av kronärtskockor. Dela cocktailtomater. Lägg allt i en salladsskål och blanda med ruccola.
  3. Koka ravioli enligt anvisning på förpackningen.
  4. Riv parmesanost. Blanda ner nykokt ravioli med pesto och balsamvinäger i salladsskålen. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. Toppa med riven parmesan.