Tofustroganoff med svamp, dijonsenap och kruspersilja
20
Vegetariskt
Vegan

Tofustroganoff med svamp, dijonsenap och kruspersilja

Gör så här


Ingredienser

Allergener

Sojabönor, Vete, Havre, Selleri, Svaveldioxid, Senap

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
olivolja, vatten, tomatpuré, grönsaksbuljong, salt, svartpeppar,

Tofustroganoff


  • champinjoner
    125 g

  • alspånsrökt tofu
    230 g

  • gul lök
    1 st

  • imat
    2 ½ dl

  • vatten
    ½ dl

  • tomatpuré
    2 msk

  • dijonsenap
    1 msk

  • grönsaksbuljong
    ½ tärning

Till servering


  • basmatiris
    125 g

  • kruspersilja
    20 g

  • mixsallad
    30 g
Näringsvärde per portion
Energi  
628 kCal
Fett 
27 g
Kolhydrater  
66 g
Protein 
29 g