Nudelwok med sesamkyckling och sriracha
20
Laktosfri

Nudelwok med sesamkyckling och sriracha

Ingredienser

Allergener
  • Sojabönor,
  • sesamfrön,
  • ägg,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • salt
  • svartpeppar

Kycklingwok

Äggnudlar (Ägg, Vete)
½ förp
Minutfilé
330 g
Hackad ingefära, vitlök och chili
1 förp
Coleslawmix
½ förp
Broccolibuketter
1 förp
Japansk soja (Sojabönor, Vete)
25 ml
Salt
Svartpeppar
Sesamolja (Sesamfrön)
1 msk
Srirachasås
1 förp
Lime
1 st
Näringsvärde per portion
  • Energi 651 kcal
  • Fett 23 g
  • Kolhydrater 56 g
  • Protein 54 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

Tips från kocken:

Det går givetvis lika bra att servera kyckling och nudlar var för sig!

  1. Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen.
  2. Kycklingwok: Strimla minutfilé tunt. Hetta upp en wok eller rymlig stekpanna. Tillsätt en förpackning hackad ingefära, vitlök och chili och lägg ner kycklingen. Stek ca 2 min på hög värme. 
  3. Tillsätt coleslawmix, broccolibuketter och japansk soja. Stek ytterligare ca 3 min tills kycklingen är helt genomstekt. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. 
  4. Blanda äggnudlar, broccoli, kycklingwok, sesamolja, srirachasås och pressad limesaft i en stor salladsskål. Smaka av med salt. Servera direkt!