Chicken tikka masala med färsk koriander och basmatiris
20

Chicken tikka masala med färsk koriander och basmatiris

Ingredienser

Allergener
  • Laktos

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • neutral olja
  • salt

Chicken Tikka Masala:

Minutfilé
330 g
Neutral olja
Salt
½ tsk
Tikka masala (Laktos)
1 burk
Broccolibuketter
1 förp

Till servering

Basmatiris
125 g
Koriander
20 g
Näringsvärde per portion
  • Energi 635 kcal
  • Fett 15 g
  • Kolhydrater 72 g
  • Protein 52 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Chicken Tikka Masala: Skär kyckling minutfilé i bitar. Hetta upp lite olja i en rymlig stekpanna och bryn kycklingen ca 2 min. Krydda med salt. Blanda ner Tikka masalasås och broccolibuketter i stekpannan. Låt allt koka upp och sjud ca 5 min, tills kycklingen är helt genomstekt (innertemp 72°C).
  3. Strö koriander över Chicken Tikka Masala och servera med basmatiris.