Kalkonwallenbergare med potatispuré och dillslungad spetskål
40

Kalkonwallenbergare med potatispuré och dillslungad spetskål

Gör så här


Ingredienser

Allergener

Mjölk, Gluten, Ägg

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
mjölk, smör, salt, svartpeppar, ströbröd, äggula, flytande honung,

Potatispuré


  • mospotatis
    450 g

  • mjölk
    ¼ dl

Kalkonwallenbergare


  • ströbröd
    dl

  • mjölk
    ½ dl

  • äggula
    1 st

  • salt
    3 krm

  • kalkonfärs
    300 g

Dillstekt spetskål


  • bananschalottenlök
    1 st

  • spetskål
    1 st

  • dill
    20 g

  • flytande honung
    ½ msk

Näringsvärde per portion
Energi  
738 kCal
Fett 
35 g
Kolhydrater  
66 g
Protein 
39 g