Lägg potatisgnocchi i en bunke och täck med kallt vatten. Låt stå minst 5 min.
Gräddig svamppanna: Kvarta champinjoner. Klyfta gul lök. Skiva vitlök tunt.
Hetta upp lite olivolja i en kastrull och fräs svamp, lök och vitlök ca 5 min, tills de mjuknat. Tillsätt crème fraiche kantarell, salt och rikligt med nymald svartpeppar. Låt puttra på svag värme tills servering.
Potatisgnocchi: Häll av gnocchin. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och fräs gnocchin med salt och lite nymald svartpeppar ca 5 min, tills den blivit krispig och fått fin färg.
Repa bladen från timjan. Vänd ner hälften i svamppannan. Riv mozzarella i mindre bitar.
Servera nystekt gnocchi med gräddig svamppanna. Toppa med mozzarella och timjan.
Allergener
Basvarorna kan innehålla andra allergener