Ört- och fetaostbakad torsk med caponata och rostad krossad potatis
40

Ört- och fetaostbakad torsk med caponata och rostad krossad potatis

Gör så här


Ingredienser

Allergener

Mjölk, Gluten, Fisk

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
bakplåtspapper, olivolja, flingsalt, vitlök, tomatpuré, sambal oelek, flytande honung, vatten, salt, svartpeppar, ströbröd,

Potatis


  • småpotatis
    450 g

  • bakplåtspapper
    1 st

Caponata


  • aubergine
    1 st

  • bananschalottenlök
    1 st

  • vitlök
    2 klyfta

  • kruspersilja
    10 g

  • torkad timjan
    ¾ tsk

  • tomatpuré
    2 ½ msk

  • sambal oelek
    1 tsk

  • flytande honung
    1 tsk

  • vatten
    3 dl

  • snacksoliver
    1 förp

Ört- & fetaostbakad torsk


  • fetaost
    50 g

  • kruspersilja
    10 g

  • ströbröd
    1 ½ msk

  • torkad timjan
    ½ tsk

  • olivolja
    1 tsk

  • salt
    3 krm

  • vitlök
    ½ klyfta

  • torskfilé
    300 g
Näringsvärde per portion
Energi  
573 kCal
Fett 
23 g
Kolhydrater  
52 g
Protein 
39 g