Thailändsk rissallad med ingefärsstekt fläskfärs, lime och färsk mynta
25
Utan gluten
Laktosfri

Thailändsk rissallad med ingefärsstekt fläskfärs, lime och färsk mynta

Gör så här


Ingredienser

Allergener

Fisk

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
socker, vitvinsvinäger, vitlök, neutral olja,

Ris


  • jasminris
    125 g

Thailändsk rissallad


  • lime
    1 st

  • socker
    ½ msk

  • fisksås
    1 msk

  • vitvinsvinäger
    1 msk

  • vitlök
    1 klyfta

  • chili flakes
    2 krm

  • bananschalottenlök
    1 st

  • coleslawmix
    1 förp

Ingefärsstekt fläskfärs


  • fläskfärs
    250 g

  • vitlök
    1 klyfta

  • malen ingefära
    1 tsk

  • fisksås
    1 msk

Till servering


  • mynta
    20 g

  • lime
    1 st
Näringsvärde per portion
Energi  
680 kCal
Fett 
33 g
Kolhydrater  
68 g
Protein 
29 g