Köttbullar med gräddsås, gurka och rårörda lingon
20-30

Köttbullar med gräddsås, gurka och rårörda lingon

Ingredienser

Allergener
  • Laktos,
  • mjölk,
  • sojabönor,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • smör

Potatis & Broccoli

Skalad potatis
1 förp
Broccoli
1 st

Köttbullar

Köttbullar
1 förp
Gräddsås (Mjölk, Sojabönor, Vete, Laktos)
1 förp
Smör (Mjölk)

Tillbehör

Rårörda lingon
100 g
Gurka
1 st
Näringsvärde per portion
  • Energi 843 kcal
  • Fett 41 g
  • Kolhydrater 81 g
  • Protein 39 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Koka skalad potatis mjuk i lättsaltat vatten.
  2. Skär eller bryt broccoli i buketter. Låt koka med potatisen de sista 3 minuterna.
  3. Köttbullar: Hetta upp lite smör i en stekpanna. Stek köttbullarna ca 3 min. Tillsätt gräddsåsen och låt koka upp.
  4. Skär gurka i mindre bitar. Servera köttbullar med gräddsås, potatis, broccoli, gurka och rårörda lingon.