Kebabwrap med kryddstekt nötfärs, ajvar relish och yoghurt
20

Kebabwrap med kryddstekt nötfärs, ajvar relish och yoghurt

Ingredienser

Allergener
  • Laktos,
  • mjölk,
  • senap,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • neutral olja
  • vitlök
  • salt
  • senap

Kebab

Neutral olja
Nötfärs
250 g
Vitlök
2 klyfta
Salt
½ tsk
Spiskummin
2 tsk
Senap (Senap)
1 msk

Tillbehör

Romansallad
1 st
Rödlök
1 st
Tomat
1 st
Tortillabröd (Vete)
½ förp
Ajvar relish
1 förp
Matyoghurt (Mjölk, Laktos)
1 dl
Näringsvärde per portion
  • Energi 651 kcal
  • Fett 29 g
  • Kolhydrater 59 g
  • Protein 38 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Kebab: Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna. Fräs nötfärs och pressad vitlök ca 4 min. Krydda med salt och spiskummin, fräs ytterligare ca 2 min. Blanda ner senap och ta från värmen.
  2. Strimla romansallad och rödlök. Tärna tomat.
  3. Värm tortillabröden i en torr stekpanna eller i microvågsugn.
  4. Fyll tortillabröden med sallad, rödlök, tomat, nötfärskebab, ajvar relish och yoghurt. Servera direkt.