Gratinerad portabello med nektarinsalsa och klyftpotatis
30
Utan gluten
Löpefri

Gratinerad portabello med nektarinsalsa och klyftpotatis

Gör så här


Ingredienser

Allergener

Mjölk

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
bakplåtspapper, olivolja, salt, vitlök, svartpeppar,

Klyftpotatis


  • potatis
    450 g

  • bakplåtspapper
    1 st

Vitlökssås


  • matyoghurt
    1 dl

  • vitlök
    1 klyfta

  • salt
    1 krm

Gratinerad portabello


  • riven mozzarella
    100 g

  • vitlök
    1 klyfta

  • salt
    1 krm

  • portabello
    150 g

Nektarinsalsa


  • nektarin
    2 st

  • bananschalottenlök
    1 st

  • koriander
    10 g

  • lime
    ½ st

  • olivolja
    ½ msk

Näringsvärde per portion
Energi  
520 kCal
Fett 
21 g
Kolhydrater  
60 g
Protein 
22 g