Koka risnudlar enligt anvisning på förpackningen. Spola kallt och klipp nudlarna ett par gånger.
Woksås: Skölj limen i ljummet vatten. Skala ingefäran. Finriv ingefäran och det yttersta skalet från limen. Lägg i en skål och blanda ner pressad saft från limen, pressad vitlök, sambal oelek, socker, japansk soja, fisksås och neutral olja.
Nudelwok: Finstrimla morot och vitkål. Strimla minutfilé. Hetta upp neutral olja i en wok eller rymlig stekpanna. Tillsätt kycklingen och krydda med salt och lite nymald svartpeppar. Stek ca 3 min. Tillsätt de strimlade grönsakerna. Stek ytterligare ca 2 min, tills kycklingen är helt genomstekt (innertemp 72°C). Blanda ner nudlarna och woksåsen. Woka tills allt blir varmt.
Krossa eller grovhacka jordnötter. Strimla babyspenat. Servera thailändsk nudelwok toppad med spenat och jordnötter.
Allergener
Basvarorna kan innehålla andra allergener