Kimchi: Skölj limen ordentligt i ljummet vatten. Finriv skalet från limen och lägg i en stor bunke. Pressa ner saft från halva limen. Tillsätt pressad vitlök, japansk soja, vitvinsvinäger, tomatpuré, malen ingefära, socker och chili flakes. Strimla vitkål tunt och blanda ner i bunken.
Tacofärs: Grovhacka bananschalottenlök. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och bryn löken ca 1 min. Tillsätt nötfärs, pressad vitlök, vitvinsvinäger, Linas tre kryddor och honung. Fräs ytterligare ca 3 min. Tillsätt vatten, tomatpuré och smulad köttbuljong till färsen. Sjud på svag värme ca 4 min. Smaka av med lite salt och chili flakes.
Klyfta resten av den använda limen. Grovhacka koriander. Fyll tortillabröd med tacofärs, kimchi, koriander och matyoghurt. Servera med limeklyfta.
Allergener
Basvarorna kan innehålla andra allergener