Pasta linguine med italiensk färsragu och parmesan- och ruccolasmulor
40
Laktosfri

Pasta linguine med italiensk färsragu och parmesan- och ruccolasmulor

Gör så här


Ingredienser

Allergener

Selleri, Mjölk, Laktosfri, Gluten, Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
olivolja, salt, tomatpuré, vatten, balsamvinäger, köttbuljong, sambal oelek, flytande honung, svartpeppar, ströbröd, bakplåtspapper,

Italiensk nötfärsragu


  • aubergine
    1 st

  • bananschalottenlök
    1 st

  • vitlök
    2 klyfta

  • salt
    2 krm

  • nötfärs
    250 g

  • torkad timjan
    1 tsk

  • torkad rosmarin
    1 tsk

  • tomatpuré
    2 msk

  • vatten
    3 dl

  • balsamvinäger
    1 msk

  • köttbuljong
    1 tärning

  • sambal oelek
    ½ tsk

  • flytande honung
    1 tsk

Parmesan- & ruccolasmulor


  • ruccola
    30 g

  • parmesanost
    1 bit

  • vitlök
    1 klyfta

  • ströbröd
    ½ dl

  • olivolja
    2 tsk

  • salt
    ½ krm

  • torkad rosmarin
    ½ tsk

  • bakplåtspapper
    1 st

Till servering


  • linguine
    180 g
Näringsvärde per portion
Energi  
729 kCal
Fett 
24 g
Kolhydrater  
85 g
Protein 
44 g