Pasta linguine med italiensk färsragu och parmesan- och ruccolasmulor
40
Laktosfri

Pasta linguine med italiensk färsragu och parmesan- och ruccolasmulor

Gör så här


Ingredienser

Bra att ha hemma
olivolja, salt, tomatpuré, vatten, balsamvinäger, köttbuljong, sambal oelek, flytande honung, svartpeppar, ströbröd, bakplåtspapper,

Italiensk nötfärsragu


  • aubergine
    1 st

  • bananschalottenlök
    1 st

  • vitlök
    2 klyfta

  • salt
    2 krm

  • nötfärs
    250 g

  • torkad timjan
    1 tsk

  • torkad rosmarin
    1 tsk

  • tomatpuré
    2 msk

  • vatten
    3 dl

  • balsamvinäger
    1 msk

  • köttbuljong
    1 tärning

  • sambal oelek
    ½ tsk

  • flytande honung
    1 tsk

Parmesan- & ruccolasmulor


  • ruccola
    30 g

  • parmesanost
    1 bit

  • vitlök
    1 klyfta

  • ströbröd
    ½ dl

  • olivolja
    2 tsk

  • salt
    ½ krm

  • torkad rosmarin
    ½ tsk

  • bakplåtspapper
    1 st

Till servering


  • linguine
    180 g
Näringsvärde per portion
Energi  
729 kCal
Fett 
23.77 g
Kolhydrater  
84.69 g
Protein 
44.19 g