Koka glasnudlar enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spola kallt. Klipp i mindre bitar och lägg i en skål.
Filips favoritsås: Finriv ca 1 msk ingefära och lägg i en skål. Blanda ner hoisinsås, japansk soja, socker, vitvinsvinäger, sesamolja och chili flakes.
Fyllning: Skala och skär morot, avokado och mango i tunna stavar. Skär även gurka och salladslök i tunna stavar. Plocka koriander, skölj babyspenat och häll av räkor. Lägg allt i skålar eller på ett serveringsfat.
Ställ alla grönsaker, nudlar och Filips favoritsås på bordet.
Fyll en stor skål eller stekpanna med kokande vatten och ställ på bordet. Doppa rispappret i ca 20-30 sek för att det ska bli mjukt, ett papper i taget. Låt rispappret rinna av något. Fyll sedan med önskad fyllning och rulla ihop. Servera med Filips favoritsås!
Allergener
Basvarorna kan innehålla andra allergener