Belugasallad med cashewdressing och mynta
30
Utan gluten
Laktosfri

Belugasallad med cashewdressing och mynta

Gör så här


Tips från kocken: Blötlägg gärna cashewnötterna minst en halvtimme för en extra krämig dressing!
Ingredienser

Allergener

Sojabönor, Senap, Nötter, Cashewnötter

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
vitlök, vatten, neutral olja, japansk soja, socker, salt,

Belugasallad


  • belugalinser
    125 g

  • broccoli
    1 st

  • grönt äpple
    1 st

  • mixsallad
    65 g

Cashewdressing


  • lime
    1 st

  • cashewnötter
    50 g

  • vitlök
    1 klyfta

  • vatten
    2 msk

  • neutral olja
    1 msk

  • japansk soja
    ½ msk

Gurksalsa


  • gurka
    ½ st

  • mynta
    20 g

  • rädisor
    1 förp

  • neutral olja
    1 msk

  • socker
    2 tsk

  • chili flakes
    1 krm

  • salt
    1 ½ krm
Näringsvärde per portion
Energi  
564 kCal
Fett 
26 g
Kolhydrater  
53 g
Protein 
29 g