Belugasallad med cashewdressing och mynta
30
Utan gluten
Laktosfri

Belugasallad med cashewdressing och mynta

Gör så här


Tips från kocken: Blötlägg gärna cashewnötterna minst en halvtimme för en extra krämig dressing!
Ingredienser

Bra att ha hemma
vitlök, vatten, neutral olja, japansk soja, socker, salt,

Belugasallad


  • belugalinser
    125 g

  • broccoli
    1 st

  • grönt äpple
    1 st

  • mixsallad
    65 g

Cashewdressing


  • lime
    1 st

  • cashewnötter
    50 g

  • vitlök
    1 klyfta

  • vatten
    2 msk

  • neutral olja
    1 msk

  • japansk soja
    ½ msk

Gurksalsa


  • gurka
    ½ st

  • mynta
    20 g

  • rädisor
    1 förp

  • neutral olja
    1 msk

  • socker
    2 tsk

  • chili flakes
    1 krm

  • salt
    1 ½ krm
Näringsvärde per portion
Energi  
564 kCal
Fett 
26.08 g
Kolhydrater  
52.92 g
Protein 
29.38 g