Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Bönfyllning: Häll av och skölj svarta bönor och majs. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek bönor, majs, paprikapulver, spiskummin, tomatpuré, salt, sambal oelek, pressad vitlök och lite nymald svartpeppar ca 1 min. Tillsätt vatten och sjud ca 5 min, tills vätskan kokat in.
Enchiladas: Fördela bönfyllningen på tortillabröden och rulla ihop. Lägg rullarna i en smord ugnsform med skarven nedåt. Riv mozzarella i mindre bitar. Häll salsasås över rullarna och toppa med osten. Gratinera mitt i ugnen ca 12 min.
Guacacole: Strimla vitkål tunt och grovhacka koriander. Mosa avokado i en salladsskål. Blanda med pressad limesaft, pressad vitlök, salt och lite nymald svartpeppar. Rör ner vitkål och hälften av koriandern.
Toppa enchiladas med resten av koriandern och servera med guacacole.
Allergener
Basvarorna kan innehålla andra allergener