Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Koka jasminris enligt anvisning på förpackningen.
Stekt kyckling: Lägg kycklingfilé i en bunke. Blanda med malen ingefära, sambal oelek, japansk soja, pressad vitlök och lite salt. Hetta upp neutral olja i en stekpanna.
Stek kycklingen ca 2 min per sida. Lägg över i en ugnsform med bakplåtspapper. Tillaga klart mitt i ugnen ca 8 min, tills kycklingen är helt genomstekt (innertemp 72°C).
Koreansk gurksallad: Blanda vatten, socker, ättiksprit och sambal oelek i en skål. Skiva gurkan tunt och blanda med lagen i skålen, låt stå till servering.
Sojayoghurt: Blanda matyoghurt och japansk soja i en liten skål.
Skiva rädisorna tunt och strö över kycklingen. Servera med jasminris, koreansk gurksallad, och sojayoghurt.