Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Rostad potatis: Blanda småpotatis, salt, lite nymald svartpeppar och olivolja på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Rosta högt upp i ugnen ca 25 min, tills potatisen är klar.
Tomatsallad: Skiva tomat och bananschalottenlök. Blanda med mixsallad, lite olivolja och rödvinsvinäger på ett fat.
Bearnaisesås: Smält smör i en liten kastrull. Pudra över vetemjöl. Rör ner mjölk, smulad kycklingbuljong och lite nymald svartpeppar. Låt sjuda ca 5 min, rör om då och då. Ta från värmen och rör ner matyoghurt och torkad dragon.
Fläskkotletter: Skär fläskkotlett i 2 jämntjocka skivor. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna. Stek köttet ca 4 min per sida, tills det är helt genomstekt (innertemp 72°C).
Servera stekt fläskkotlett med bearnaisesås, tomatsallad och rostad potatis.