Koka jasminris enligt anvisning på förpackningen.
Limedressing: Skölj limen i ljummet vatten. Finriv det yttersta skalet från hela limen och lägg i en skål (saften används till salladen i punkt 4). Blanda med matyoghurt och salt.
Rosta sesamfrön i en torr och het stekpanna tills de är gyllenbruna.
Rödkålssallad: Strimla rödkålen så tunt som möjligt. Skala och finriv ingefäran (ca 1 msk) och grovhacka koriander. Lägg allt i en bunke och blanda med pressad saft från halva den använda limen, socker och lite salt. Toppa med rostade sesamfrön.
Sojasås: Blanda ihop majsstärkelse, socker, chili flakes, japansk soja, kinesisk soja och vatten i en skål.
Wokad kyckling: Skala och finhacka ingefära (ca 1 msk) och vitlök. Skär kycklingfilé i tunna strimlor. Lägg den strimlade kycklingen och majsstärkelse i en plastpåse. Förslut påsen och skaka om ordentligt så att kycklingen blandas med majsstärkelsen.
Stek den panerade kycklingen på hög värme i en stekpanna eller wok med neutral olja. Den ska bli gyllenbrun och krispig. Tillsätt ingefära och vitlök, stek ytterligare 1 min. Blanda ner sojasåsen och låt allt koka ihop till en simmig sås ca 2 min, tills kycklingen är helt genomstekt.
Servera soja- och ingefärswokad kyckling med jasminris, sallad och limedressing.