Sätt in en ugnsplåt och värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Gazpacho: Grovhacka tomat, gurka och röd paprika. Pressa vitlök. Lägg allt i en stor bunke och tillsätt vatten, rödvinsvinäger, olivolja och salt. Mixa till en slät soppa med stavmixer. Smaka av med lite chili flakes och mer salt. Ställ kallt till servering.
Tomatsås: Blanda tomatpuré, ketchup, flytande honung, torkad oregano, salt och lite nymald svartpeppar i en liten skål.
Pizza: Skiva zucchini tunt. Rulla ut pizzadegen med tillhörande bakplåtspapper och lägg den på arbetsbänken. Bred ut ett tunt lager med tomatsås och fördela riven mozzarella över pizzan. Avsluta med zucchini. Ringla över lite olivolja och flingsalt.
För över pizzan till den varma plåten. Grädda mitt i ugnen ca 12 min.
Skär upp pizzan i mindre bitar. Toppa med lite torkad oregano och mixsallad. Servera med kall gazpacho.