Grillad spetskål med krämig citronrisoni, fetaostströssel och pinjenötter
30
Löpefri

Grillad spetskål med krämig citronrisoni, fetaostströssel och pinjenötter

Gör så här


Tips från kocken: Indirekt värme: Lägg bara kol i ena halvan av grillen. Tillaga sedan maten på sidan utan kol, under lock.
Ingredienser

Allergener

Mjölk, Cashewnötter, Hasselnötter, Makadamianötter, Mandel, Paranötter, Pekannötter, Pistaschmandel, Valnötter, Sojabönor, Senap, Vete, Selleri

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
bakplåtspapper, flytande honung, olivolja, flingsalt, vatten, grönsaksbuljong, salt, svartpeppar,

Fetaostströssel


  • fetaost
    100 g

  • bakplåtspapper
    1 st

  • pinjenötter
    20 g

  • bladpersilja
    20 g

Grillad spetskål


  • spetskål
    1 st

  • flytande honung
    ½ msk

Citronrisoni


  • vatten
    7 dl

  • grönsaksbuljong
    1 tärning

  • risoni
    180 g

  • citron
    1 st

  • färskost
    ½ förp

Näringsvärde per portion
Energi  
709 kCal
Fett 
32 g
Kolhydrater  
81 g
Protein 
24 g