Inkokt lax med pressgurka, dillyoghurt och potatis
35
Utan gluten

Inkokt lax med pressgurka, dillyoghurt och potatis

Gör så här


Ingredienser

Allergener

Mjölk, Fisk

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
socker, vitvinsvinäger, salt, svartpeppar, ättiksprit (12%), vatten,

Till servering


  • småpotatis
    450 g

Pressgurka


  • socker
    1 msk

  • vitvinsvinäger
    1 msk

  • salt
    ¾ krm

  • gurka
    1 st

Dillyoghurt


  • dill
    20 g

  • matyoghurt
    1 dl

  • salt
    ¾ krm

Inkokt lax


  • laxfilé
    300 g

  • morot
    1 st

  • gul lök
    1 st

  • ättiksprit (12%)
    ½ dl

  • salt
    2 tsk

  • vatten
    7 dl
Näringsvärde per portion
Energi  
562 kCal
Fett 
22 g
Kolhydrater  
58 g
Protein 
33 g