Om du inte är hemma

  • Våra matkassar levereras varje eller varannan vecka, mellan kl 17–22, söndag eller måndag beroende på var i landet du bor och vilken kasse du har beställt.
  • När kassen levereras ringer chauffören på dörrklockan/porttelefonen om sådan finns.
  • Är du inte hemma placeras matkassen utanför din dörr och chauffören skickar ett sms till dig med information om att leveransen skett, ansvaret för kassen övergår därmed till dig.

Här levererar vi!

Vi levererar till 689 postorter, från Boden i norr till Ystad i söder.
För att se om vi finns där du bor, fyll i ditt postnummer här:

Hurra! Vi finns i ditt område och kan leverera direkt till din dörr! Välj kasse
Hurra! Vi finns i ditt område och levererar till upphämtningsplats! Välj kasse
Vi levererar tyvärr inte till ännu. Men ju fler som anmäler sitt intresse, desto snabbare kan vi komma igång med leveranserna.
Gör gärna en intresseanmälan och tipsa dina vänner att göra samma sak!

Ett tryggt och säkert val

Att beställa en matkasse från oss är tryggt och säkert. 93% av våra kunder rekommenderar oss till en vän, och skulle du inte vara nöjd efter att ha tagit emot fyra leveranser i följd får du pengarna tillbaka för den första kassen. Vi har ingen bindningstid, utan du kan enkelt avboka enstaka leveranser eller pausa hela din prenumeration.

Frakt hem till din dörr
ingår alltid

Är du inte nöjd får
du pengarna tillbaka

92% av våra kunder ger oss
fyra eller fem stjärnor

93% av våra kunder
rekommenderar oss till en vän

Sedan starten 2008 har vi levererat
fler än 50 miljoner portioner

Ingen bindningstid.
Du kan avboka eller pausa.

Lär dig laga god och näringsriktig mat

Du får varierade, spännande och kreativa recept varje vecka. Du kommer hitta inspiration och lära dig laga god och näringsriktig mat utan att det tar för lång tid.

Prova på Linas Matkasse Prenumeration utan bindningstid

Så funkar det!

Vi hjälper dig att välja den kasse som passar dig bäst. Det går snabbt och är enkelt att beställa. Alltid med Nöjd kund-garanti!
Matkassen med recept och råvaror som vi planerat levereras hem till dig.
Njut av den goda och sunda maten och gör något roligt med tiden som du får över.
Läs mer

Noga utvalt med omsorg

Vår målsättning är att de allra flesta köttråvaror i våra matkassar ska ha svenskt ursprung. Kyckling och kalkon är alltid svenskt. Köttet i kassen är nästan alltid svenskt bortsett från vissa charkuterier, som till exempel lufttorkad skinka. Då föredrar vi ursprungsland som Italien eller Spanien som har en lång tradition av att tillverka den sortens produkter.
Vi väljer till stor del säsongsanpassade, svenska grönsaker samt alltid några ekologiska varor. Men för att kunna erbjuda en variation även under vinterhalvåret, hittar du också importerade grönsaker i kassen ibland. Vi använder Världsnaturfondens fiskguide och väljer aldrig arter som fått rött ljus av WWF.

Läs mer