Känn dig trygg med vår Nöjd kund-garanti

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda med våra matkassar. Därför har vi en Nöjd kund-garanti som innebär att du som kund har möjlighet att få pengar tillbaka om du inte är nöjd.

Produktgaranti

Om en vara i matkassen är av bristfällig kvalitet, blivit transportskadad eller saknas så kan du enkelt reklamera varan/varorna. Du blir krediterad varans värde på fakturan för nästkommande leverans. Du hittar vårt reklamationsformulär under ”Reklamera” på Mina sidor:

min.linasmatkasse.se

Tjänstegaranti

Om du skulle vara missnöjd med vår tjänst som helhet, kanske haft leveransproblem eller blivit tvungen att reklamera vid upprepande tillfällen, kan du utnyttja vår Tjänstegaranti.
Efter att du tagit emot fyra leveranser i följd, med leverans varje eller varannan vecka, kan du via
www.linasmatkasse.se/minasidor/feedback fylla i vårt Tjänstegarantiformulär.

Det tar mellan 1-4 arbetsdagar för din reklamation att bli hanterad och vi tar alltid kontakt via telefon för att få en tydligare bild av vad du är missnöjd med. Om din orsak till missnöje är reklamationsgrundande mottager du en ersättning motsvarande kostnaden för din första matkasse från oss.

OBS! Denna garanti gäller endast nya kunder som registrerat sig efter 2/12 2014, och kan endast utnyttjas en gång per kund.

 

Här levererar vi!

Hurra! Vi finns i ditt område och kan leverera direkt till din dörr! Välj kasse
Hurra! Vi finns i ditt område och levererar till upphämtningsplats! Välj kasse
Vi levererar tyvärr inte till ännu. Men ju fler som anmäler sitt intresse, desto snabbare kan vi komma igång med leveranserna.
Gör gärna en intresseanmälan och tipsa dina vänner att göra samma sak!

Ingen bindningstid

Allt vi behöver är sju dagars framförhållning om du vill avboka en leverans, byta kasse eller pausa din prenumeration.

Om du inte är hemma

Vi levererar på söndagar eller måndagar mellan 17:00 - 22:00 och om du inte är hemma blir du kontaktad av chauffören, som ställer kassen utanför din dörr.

Lär dig laga god och näringsriktig mat

Du får nya, spännande och kreativa recept varje vecka. Du kommer hitta inspiration och lära dig laga god och näringsriktig mat utan att det tar för lång tid.

Prova på Linas Matkasse Prenumeration utan bindningstid