Tävlingsvillkor

1. Avtal

Deltagande i denna tävling är helt kostnadsfritt och du förpliktar dig inte heller till köp av några produkter från Linas Matkasse. Genom att delta i tävlingen godkänner du tävlingsreglerna samt beslutet av tävlingens jury vilkas beslut skall vara bindande för samtliga deltagare.

2. Behörighet

Denna tävling är öppen för alla invånare i Sverige som är 18 år eller äldre.

3. Fastställande av vinnare

Enbart personer som har angett korrekt information (för- och efternamn, telefonnummer samt motivering) kvalificerar sig som deltagare i tävlingen. Detta är viktigt för att vi ska kunna kontakta tävlingsdeltagare vid eventuell vinst samt av juridiska skäl vid utbetalning av vinster till privatpersoner. Tävlingen pågår tom den 31/3 2021.

Vinnaren kontaktas via telefon eller sms. Om en potentiell vinnare inte kan nås efter upprepade försök kommer en sådan potentiell vinnare att diskvalificeras och Linas Matkasse förbehåller sig rätten att utse ett annat bidrag till vinnare där samma bestämmelser skall tillämpas.

4. Tävlingsvinst

Priser kopplade till produkter från Linas Matkasse går endast att få levererade till de postnummer som Linas Matkasse redan levererar till. Vi gör därmed inga undantag att leverera till exempel en matkasse till ett postnummer som ligger utanför vårt leveransområde. För att kontrollera om vi levererar till ditt postnummer hänvisar vi till följande sida.

6. Samtycke till bearbetning av kunddata i marknadsföringssyfte

Genom att delta i denna tävling godkänner du att Linas Matkasse sparar och delar dina kunduppgifter i enlighet med vår befintliga integritetspolicy. Genom deltagande i tävlingen godkänner du att Linas Matkasse eller våra samarbetspartners kontaktar dig via telefon med erbjudanden kopplade till Linas Matkasse.