Få totalt 300 kr rabatt och en välkomstgåva

Missa inte vårt härliga välkomsterbjudande. Nu får du som ny kund 150 kr rabatt på dina två första matkassar, det vill säga totalt hela 300 kr rabatt. Dessutom får du en välkomstgåva i form av en slitstark stekpanna från Fiskars (värde 399 kr). Stekpannan levereras tillsammans med din andra leverans. Smaklig måltid! 

Fiskars Functional stekpanna 24 cm

Fiskars stekpanna är framtagen för att göra det enkelt för dig i köket. Här får du en slitstark stekpanna med non stick-beläggning som tål diskmaskin och passar alla hällar. Den är dessutom stapelbar vilket underlättar rengöring och förvaring. Stekpannan är även ugnssäker upp till 150 °C. 

Värde: 399 kr

Med Linas Matkasse sätter du guldkant på vardagen genom att laga goda, varierande och inspirationsrika middagar som passar just dig och ditt hushåll. Skräddarsy din matkasse efter eget tycke och smak genom att välja bland över 40 olika rätter – varje vecka! Dessutom planerar vi våra recept så att alla råvaror går åt och köper bara in det våra kunder beställer, på så sätt minimerar vi matsvinnet.

 

Villkor: Erbjudandet gäller endast nya kunder. När du har beställt din andra matkasse skickar vi dig ett mejl med en värdekod som du använder för att klicka hem din gåva. Du använder koden här: https://linasmatkassenykund.morot.co