Beställ kock-lagad mat och få ett knivset på köpet

Vi får dig att äta nyttigt och varierat och vi hjälper dig att bli bättre i köket! Nu kan du enkelt välja de rätterna som passar dig!

För att dina gäster ska njuta extra mycket skickar vi under en begränsad period med ett sett med riktigt vassa knivar!

När du har beställt din andra matkasse skickar vi dig ett mejl med en värdekod som du använder.

Kosta Boda glas BRUK 10-pack

Klassiska glas i Design Anna Ehrner. Lyxa till vardagen med eleganta glas från Kosta Boda! Bruk Medium är ett utmärkt alternativ för dig som vill förgylla dina bordsdukningarmed vacker design. Glaset har en perfekt balans mellan form och funktion, med bland annat en stöttålig kant och enkel rengöring i diskmaskin. Men detta har inte kompromissat bort den tjusiga designen, istället blir Bruk en riktig fröjd att ha på bordet.

H 80 mm Ø 78 mm

Värde: 1490 kr

Sagaform knivset

Knivsetmed en allroundkniv och en skalkniv. Vackra knivar som tål att ligga framme. Marmorerat mönster på bladen och unikt ekhandtag. Högkvalitativt rostfritt stål.

Värde 795 kr

Rörstrand Swedish Grace Muggar 4-pack

Swedish Grace är en riktig stilikon med kultstatus i porslinsvärlden! Den har sedan lanseringen 1930 följt flera generationer genom vardag och fest. Swedish Grace är formgivaren Louise Adelborgs mästerverk där hon på ett elegant vis lyckades förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. Duka vackert med denna tidlösa servis. Muggarna rymmer 30 cl och kan diskas i maskin.

Värde 596 kr

Med Linas Matkasse sätter du guldkant på vardagen genom att laga goda, varierande och inspirationsrika middagar som passar just dig och ditt hushåll. Skräddarsy din matkasse efter eget tycke och smak genom att välja bland över 30 olika rätter – varje vecka! Dessutom planerar vi våra recept så att alla råvaror går åt och köper bara in det våra kunder beställer, på så sätt minimerar vi matsvinnet.

 

Villkor: Erbjudandet gäller endast nya kunder. När du har beställt din andra matkasse skickar vi dig ett mejl med en värdekod som du använder för att välja din gåva. Du använder koden här: linaspremier.morot.co/